Zwemmen met varkens bahamas. Zwemmen met biggetjes op een onbewoond eiland van de Bahama's 2018-10-13

Zwemmen met varkens bahamas Rating: 8,7/10 1009 reviews

Zien: op dit eiland kun je zwemmen met varkens (en ze vinden het bijzonder leuk!)

zwemmen met varkens bahamas

Duiken op Andros is een echte aanrader. Pig Island is wonderbaarlijk mooi. Hoe de zwijnen terecht kwamen op de Bahamas, maakt ook eigenlijk niet uit. Die graag het heldere water van Cariben verkiezen voor een maaltje. De dieren komen er namelijk oorspronkelijk niet voor. De varkens overleefden op afval van schepen.

Next

Zwemmen met varkens op de Bahama's

zwemmen met varkens bahamas

Dus komen ze vrolijk aangezwommen als je daar met je boot arriveert. De varkens genieten van de verkoeling en de mensen om hun heen. Kijk voor meer fantastische beelden op De Bahamas staat bekend om het mooie blauwe water, veel koraalriffen en bijzondere vissen en haaien. Hij beweert de varkens eind jaren 90 naar het eiland gebracht te hebben, om daar een duurzame voedselvoorraad te beginnen. Op de Bahamas is er een strand waar varkens en biggetjes in het water zwemmen en over het strand lopen. Deze eilanden bezoek je ook tijdens. Eigenlijk weet niemand dat zeker, maar er gaan geruchten over een scheepswrak of ontsnapping van een boerderij.

Next

Zwemmen met varkens op de Bahama's

zwemmen met varkens bahamas

Wij maakten een overzicht van de mooiste plekken! In Dolphin Beach Thailand leeft een groep roze en grijze dolfijnen: de Indo-Pacific Humpback dolfijnen. Voor een nacht verbleef ze in het , en vanaf daar kon ze door met een dagtocht naar de gelukkige varkentjes op Big Major Cay. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot de vertalingen af, waaronder alle garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk. Vakantie Bahama's zelf regelen Indien je zelf je vakantie naar de Bahamas wilt samenstellen, bekijk dan alvast het aanbod vliegtickets en hotels op , zij hebben het grootste aanbod en tonen altijd all-in tarieven, ook voor vliegtickets naar Nassau, de hoofdstad van de Bahama's. De varkens vinden het helemaal niet erg dat zij weer wat lekkers krijgen en komen je dan ook zwemmend ontvangen als je aankomt op de boot. In aanvulling op haar beoordeling lees je ook de oorzaak van de dood van een deel van de varkentjes een paar dagen terug.

Next

Ook op dit eiland kun je zwemmen met varkens!

zwemmen met varkens bahamas

Playa Porto Mari Wie al eens op Playa Porto Mari geweest is, weet dat het strand midden in een natuurgebied ligt. Hier kan je geweldige strandwandeling maken maar ook paardrijden. In deze blog wil ik jullie ook dat gevoel geven, ik vertel over de place to be van het eiland. De boot was groot genoeg zodat alle gasten genoeg ruimte hadden, en je kon water en andere drankjes pakken. Op dit stukje van het strand leven al meer dan 40 verschillende leguanen die allemaal andere groottes hebben. Van grote tot kleine holtedieren en als je in het meer zwemt, zwem je tussen al die kwallen in.

Next

ZWEMMEN MET BIGGETJES OP DE BAHAMA'S!

zwemmen met varkens bahamas

De één zegt dat zeelieden de varkentjes achtergelaten hebben om hen vervolgens later op te eten, maar dat zij nooit zijn teruggekomen. De hoogtepunten op de Bahama's: 1. Maar naar een tijdje voelde ik me meer op mijn gemak en kon ik zien hoe kalm en vredig de haaien eigenlijk waren. Met namen als Black Pig, Ugly Pig, Lucky en Twins zijn ze al een hele bekendheid aan het worden. Zodra je de schrik te boven bent dat een kwal je niet heeft gestoken, word het een buitengewoon mooie belevenis. Kijk eens wat schattig, dit moet je toch een keer gedaan hebben, zwemmen met varkentjes! De talrijke, exotische oorden zorgen voor veel vermaak bij toeristen, evenals de unieke activiteiten die er te doen zijn.

Next

Zwemmen met varkentjes op de Bahamas

zwemmen met varkens bahamas

Hagelwitte stranden en kraakhelder, azuurblauw water. Ga dan naar Pig Beach en laat je verassen door de vrolijkheid en liefde die de varkens geven. Na 15 minuten of pure adrenaline was ik zo blij en trots op mezelf dat ik het had gedaan! Met name 's winters is het hier zeer goed toeven. De biggen overleefden door gedumpt voedsel van schepen die af en toe langs voeren. My nephew saw these pigs in the Bahamas too. Woody en Willy zijn twee hele vriendelijke varkentjes die graag met je op de foto gaan. Omringd door kwallen in Palau Eén van de meest unieke plekken op de wereld: het kwallenmeer in Palau, een land gelegen in Oceanië.

Next

Bahama’s: Zwemmen met varkentjes

zwemmen met varkens bahamas

Geen paniek hoor, door hun evolutie kunnen de kwallen niet meer steken. Ik raad iedereen aan een packages te nemen. Na een autopsie bleek de doodsoorzaak iets gecompliceerder: de varkens hadden een hoop zand in hun maag gekregen. Er is volop zuiver bronwater en voedsel aanwezig. Mocht je zelf al ervaring hebben met het reizen naar de eilanden of nog meer leuke tips hebben over de natuur op de Bahama's, deel deze dan met andere lezers onderaan de pagina, in de daarvoor bestemde box.

Next

Er is een eiland in de Bahama’s dat alleen door zwemmende varkens wordt bewoond

zwemmen met varkens bahamas

Opslaan Opgeslagen Bewaar voor later Opgeslagen voor later Er zijn mensen die er een sport van maken om de vreemdste, opvallendste en meest bizarre plaatsen van deze planeet te bezoeken. In dit gebied leefden twee varkens die af en toe een bezoek brachten aan het strand. Word je niet jaloers als je naar de foto's kijkt? Het bergachtige eiland hoogste top 1090 meter waar Napoleon. Zwemmen met varkens was echt een adembenemend moment waarmee je een grote streep door een punt op je bucket-list kan zetten — geweldig! Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. }, title: 284 best Pigs Island Exuma Bahamas. Ik heb zo veel gezien en beleefd — ongelooflijk! Vooral veel Hollywoodsterren gaan er op vakantie.

Next

Zwemmende varkens nemen een eiland over in de Bahama's!

zwemmen met varkens bahamas

Anderen zeggen dat de varkens zijn ontsnapt van een ander eiland en weer anderen denken dat de varkentjes een schipbreuk overleefd hebben. Bekijk de stijlvolle loopautos van Baghera. Dat begint vanaf een uur of 9 in de ochtend. Vraag ter plekke naar de mogelijkheden om dit mee te maken. De Bahama's staan bij duikers vooral bekend om de grote aantallen haaien. Zwemmen met varkentjes, het kan op de Bahama's! In de zomervakantie kon Holidayguru-lezeres Sina zich verheugen op een erg speciale trip.


Next