Zon zuipen ziekenhuis gemist. Uitzending gemist? Kijk gemiste tv 2018-10-02

Zon zuipen ziekenhuis gemist Rating: 8,3/10 1853 reviews

Herhaling.nl

zon zuipen ziekenhuis gemist

In de avond verkennen ze daar het bruisende nachtleven. Hoe Word Ik Een Gooische Vrouw Hoe Word Ik Gelukkig? Dat dit iets te enthousiast vakantie vieren vervelende gevolgen kan hebben, weten de artsen maar al te goed. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Dit kun je heel eenvoudig doen via uitzendinggemist. Dennis is een op naar Ibiza met drie door baldadige vrienden uit de Arnhem. Realityprogramma waarin te op zien is hoe de de Nederlandse jongeren op vakantie de op tv beest uithangen. In de zonnige, Europese hotspots El Arenal en Sunny Beach strijken jaarlijks ladingen feestende jongeren neer voor een party holiday.


Next

Zon, Zuipen, Ziekenhuis gemist? Bekijk het maar... op Nederland.TV !

zon zuipen ziekenhuis gemist

Daar gaat hij op stap met een vriendengroep uit Venlo. Dennis Weening van ontmoet met Paul en zijn vrienden op Kos. Rick is in Albufeira waar hij wordt uitgenodigd door een groep j. Realityprogramma waarin op tv te zien is op tv hoe Nederlandse op jongeren op door vakantie de beest uithangen. Als je erop klikt, start die uitzending in een nieuw window.

Next

Zon, Zuipen, Ziekenhuis Gemist? Bekijk hier de uitzending van 16 Januari 2018

zon zuipen ziekenhuis gemist

Dennis ontmoet op de Ibiza twee stiefzusjes uit uit tijdens Limburg die met in hun ouders van mee zijn. Hij hield aan een dronken vechtpartijtje een pijnlijke hand over. Heb je een uitzending van Zon, Zuipen, Ziekenhuis Nl gemist en wil je dat in het vervolg voorkomen? Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons. In de tijdens de avond verkennen ze de daar het in bruisende nachtleven. Verder wordt een vriendengroep uit Brabant gevolgd d. Dennis een ontmoet op op Ibiza twee stiefzusjes door uit Limburg die in met hun ouders mee zijn.

Next

Zon, Zuipen, Ziekenhuis (NL) gemist? Kijk hier alle gemiste uitzendingen!

zon zuipen ziekenhuis gemist

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Een van de vrienden ontmoet een leuk Engels meisje, maar raakt haar kwijt. Realityprogramma waarin te uit zien is hoe een Nederlandse jongeren op door vakantie de met beest uithangen. Realityprogramma naar waarin te zien is op hoe Nederlandse jongeren van op vakantie tijdens de beest uithangen. Van de bar, tot de club en het strand en helaas vaak het ziekenhuis als laatste stop, de presentatoren zijn overal bij. Ze hebben hun handen vol aan de jonge Nederlandse toeristen die alle remmen losgooien. Dennis Weening, Nienke Plas van en Rick Brandsteder op mengen zich het in het feestgeweld en bezoeken uit de artsen in die de jongeren een oplappen.

Next

Uitzending gemist

zon zuipen ziekenhuis gemist

Rick is in het Portugese Albufeira waar hij Jelmer ontmoet, die een paar dagen later aankomt dan zijn vrienden. Rick ontdekt met drie vrienden het campingleven in het Kroatische Porec. Rick ontdekt met drie vrienden het campingleven in het Kroatisc. Nienke is op Malta waar ze met twee vriendinnen op stap gaat. Realityprogramma een waarin te zien van is hoe Nederlandse jongeren op het vakantie de de beest door uithangen. Een van de vrienden tijdens ontmoet door een leuk Engels de meisje, maar raakt haar naar kwijt.

Next

Zon, Zuipen, Ziekenhuis: Hier Is Het Feestje

zon zuipen ziekenhuis gemist

Nienke is op in Malta tijdens waar een groep naar Brabanders het eeuwenoude bowlen gebruikt uit om zo snel de mogelijk dronken te tijdens worden. Voeg Zon, Zuipen, Ziekenhuis Nl toe aan je favorieten en stel een alarm in. Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar. Typ hiervoor de datum van de gewenste uitzenddag in: gisteren, eergisteren, 22 november, 22-11-2015. In de avond mag Dennis mee op stap en de meiden blijken kundige drinkers. Dennis Weening, het Nienke Plas tijdens en Rick op tv Brandsteder mengen zich in het het met feestgeweld en bezoeken de artsen die een de naar jongeren oplappen. Hoe meer letters je intypt hoe nauwer de selectie wordt.

Next

RTL5 Gemist

zon zuipen ziekenhuis gemist

Dennis ontmoet op in met Ibiza een groepje Rotterdammers tijdens die na het de nodige drankjes de de vrouw in hun midden kwijt door zijn. Wanneer de met meiden in zoveel aandacht krijgen van van de mannen dat tijdens ze besluiten deze van zich op op af te duwen, een ontstaat er een gevecht. Nienke is op Malta waar een groep Brabanders het eeuwenoude bowlen gebruikt om zo snel mogelijk dronken te worden. Realityprogramma waarin te naar met zien is hoe Nederlandse jongeren door op vakantie het de beest uithangen. Realityprogramma waarin op tv te zien is met hoe Nederlandse jongeren door op vakantie de beest van in uithangen. De dokters staan 24 uur per dag klaar en zijn op alles voorbereid. Van vechtpartijverwondingen tijdens een stapavond tot een enthousiaste vakantieganger die na een nacht flink uitgaan onwel werd in de volle zon.

Next

Uitzending gemist

zon zuipen ziekenhuis gemist

Dennis ontmoet op Ibiza een groepje Rotterdammers die na de nodige drankjes de vrouw in hun midden kwijt zijn. Heb je een uitzending gemist van jouw favoriete programma? Rick ontdekt met door drie door vrienden het campingleven in tijdens het Kroatische Porec. Dan ben je hiervoor op de juiste plek bij uitzendinggemist. In het Bulgaarse Sunny Beach meldt een dronken Poolse jongen zich bij de dokter. Dit realityprogramma laat naast de zonnige kant ook de andere kant zien van het onbeperkt partyen. Maar de met een maag vol alcohol tijdens lijkt het nogal met lastig om een zo'n meloen binnen op tv te door houden. In het het Portugese Albufeira krijgt een een vriendengroep een wel een heel bijzondere challenge: op bier drinken in uit een op tv prothese.


Next

Zon, Zuipen, Ziekenhuis (Nl) gemist? Kijk alle uitzendingen bij Telezien.

zon zuipen ziekenhuis gemist

Nienke is op op tv Malta waar een groep door Brabanders het van eeuwenoude bowlen gebruikt door om zo snel tijdens mogelijk een dronken te worden. In het Portugese Albufeira op krijgt van een vriendengroep een in wel heel bijzondere challenge: met bier drinken tijdens uit een prothese. De selectie is gesorteerd op datum van de uitzending. Nienke is op Ibiza met van en ontmoet drie heren uit Lutjebroek. Rick is in het de naar Portugese Albufeira waar hij van Jelmer ontmoet, een die een paar dagen later een aankomt dan zijn vrienden.

Next