Zena ovan muskarac lav. Muškarac 2018-10-02

Zena ovan muskarac lav Rating: 7,7/10 1599 reviews

Žena Lav u horoskopu

zena ovan muskarac lav

Muškarac Lav nije stidljiv i nikada ne izbegava da bude u centru pažnje i apsolutno obožava višak pogleda na sebi. Ovnom vlada planet Mars, a Lavom vlada Sunce. Takva ličnost će se bacati glavom bez obzira u najrazličitije pustolovine, odlučna da pobedi ili propadne, improvizovaće svoje poteze u poslednjem trenutku, puštaće na volju svom besu zbog najmanjeg povoda, mešaće svoje snove sa stvarnošću. Ljubavni horoskop Ovna i Bika Kako se slažu Ovan i Bik? Na Vašu ličnost je dosta teško uticati, jer se pokazujete kao sam svoj gospodar, kako u dobrim tako i u lošim situacijama u životu, a uz to ste i obdareni velikom moći i uplivom na druge. Dace sve od sebe da bude predvodnik svoje druzine, a muskarac kojeg izabere mora biti s njom ravnopravan. Kada shvate da u vezi nema mjesta kompetitivnosti i da nitko od njih ne mora biti šef onda njihov odnos može biti veoma uzbudljiv. Ponekad u tom svom nastupu i pretera, pa čak i vrši.

Next

Kako se udvaraju i kako zavode: Ovan otvoren i spontan, Lav strastven i atraktivan

zena ovan muskarac lav

Muškarcu Strelcu najviše odgovaraju partnerke rođene u znaku Vage i Vodolije, Lava i Škorpije. Odnos muškarca rođenog u znaku ovna prema novcu — muškarci u znaku ovna po pravilu nisu materijalisti, ali nisu ni veliki rasipnici i trošedžije pa su skloni da svojim materijalnim sredstvima raspolažu vrlo pametno i inteligentno i da štede ili da ulažu u nekretnine i hartije od vrednosti. Kada jednom nađe partnera, ona je odana i verna i u toj ljubavi vidi svrhu svog života. Ako ličnost, zahvaljujući povoljnom razvoju, uspe da u sebi uravnoteži uticaje oba znaka, metodičnost, strogost, mera, realizam i inteligencija postaće dragocena sredstva za razvoj inovatorskog duha Ovna i za ostvarivanje ideala. Ova kombinacija je na dobrom glasu i zbog toga što ujedinjuje dva znaka koja su podjednako otvorena prema svetu, vezana za prijateljstvo i ljudsku slogu. Najčešće je to zgodan muškarac koji je najsrećniji kada je pored žene koja ima duha, koja je osetljiva, ali koja je u stanju i da mu se suprotstavi. Ako veza potraje, ona će na kraju morati da ga nauči da on nije jedina sjajna stvar na svetu.

Next

Savršen ljubavni spoj

zena ovan muskarac lav

Mars je planeta energije, seksa, fizičkog, dok je Venera planeta ljubavi, senzualnosti, nježnosti. Ponekad, on može biti veoma vešt i talentovan zavodnik, sposoban za delikatne obmane i prevare, i zavođenje žena, medjutim, najčešće sedi kod kuće i ne razmišlja mnogo o seksu, jer su mu strasti i čulnost manje naglašeni. Lav uvek oglašava svoje prisustvo na neki način. Od muškarca uvek traži najviše, a biti ljubavnik žene Ovna zahteva izuzetne napore, kako fizičke tako i psihičke, pošto je nezajašljiva u svojim potrebama i htenjima. Muškarac Lav je u potrazi za partnerom koji će mu odgovarati u svemu, koji će ga učiniti kompletnim i sa kojim će deliti sve.

Next

Lav horoskopski znak karakteristike

zena ovan muskarac lav

Uživa u ljubavi jedino ako duboko voli. Važni su Vam tradicija i rodoljublje; volite da se vraćate u prošlost. Veoma su velikodušni i često ekstravagantni. Pomoću ove vrline koju poseduju mogu lakše prevazilaziti razne životne poteškoće i mogu se hrabrije suočavati sa raznim životnim problemima. Sjajni i dopadljivi Lav zrači posebnom harizmom ali njegova romantičnost i povremeno naglašenija želja da komanduje samo će naterati Strelca da se povuče jer Strelca ponekad snažno odbija preterana romantika kao i kada neko suviše preteruje u svom nastupu a najviše od svega ga odbija kada neko nastoji da mu nameće neka pravila i kada želi da komanduje ili da na bilo koji način kontroliše njegove postupke i ponašanje.


Next

Žena Lav u horoskopu

zena ovan muskarac lav

Vatra sama po sebi simbolizuje živ i vatren temperament i gorivo. Istovremeno je i nezavisan, čak pobunjenički nastrojen. Njega možemo usporediti sa kockarom koji o? Iako često nisu istog mišljenja, rasprave oko toga ne traju dugo - Ovan je prezauzet prelaskom na nove izazove da bi se inatio i negodovao, a Lav sebi ne bi trebao dozvoliti da bude zlopamtilo, ako mu Ovan ne pokazuje uvek dovoljno respekta. Potreba za poniranjem u fantastičan, vilinski svet ne slaže se baš sa radošću življenja. Obično ne nameću svoje mišljenje i razumeju i prihvataju tuđe, ali nisu blagonakloni prema ljudima koji pokušavaju da im nameću bilo šta. Njene ljubavi su često posledica radoznalosti, urođene prema svemu što je novo.

Next

Žena ovan i njene karakteristike. Da li inspirišu ili iritiraju?

zena ovan muskarac lav

Pragmatični duh Bika Devica još više potvrđuje i zapaža se jaka sklonost klasifikacijama i kategorizacijama stvari, bića i događaja, kao i izraženi smisao za prilagođavanje svakidašnjici. Ali, problemi mogu da nastanu kad se u Lavu ponovo probudi ambicija i želja za èašæu i slavom. Smisao za ljubav kod njih je izražena kroz odanost poro-Jdici, prijateljima i onima koji se u bilo čemu po-Jkažu slabijim od njih. Imaju izraženu inteligenciju i vrcavu misao, vrlo brzo kapiraju i prilagođavaju se situacijama. Poznajete li vi devojke u ovom znaku? Neumoran je optimista i ne okleva da ide van utabanih staza, i da iznenađuje druge načinom na koji prevladava okolnosti spektakularnim gestovima… Imate izvanrednu inteligenciju i razvijen kritički duh — odlikuje Vas stalna potreba da nešto shvatite, upoznate, naučite.

Next

Uporedni horoskop: Lav i drugi horoskopski znaci

zena ovan muskarac lav

No, obojica su vrlo odani i iskazuju međusobnu brigu. Ovan i Lav se slažu u svemu: vole da se druže, imaju sliène planove, mišljenja, a u ljubavi su odlièni partneri. Mesec koji vlada Rakom je ženska planeta pa su muškarci u ovom znaku vrlo često lepi i zavodljivi, a od žena protežirani. Vole da maštaju i da idealizuju partnere i stvari. Jedna teži miru i trajnosti, dok je druga borbena, energična, nemirna. Njima je karakterističan nedostatak samopouzdanja, pa i zavođenje neće biti kao ono iz filmova, moguće su komične scene ili neprijatne situacije. U ovoj kombinaciji, moćni Mars - vladar Ovna, susreće nežnu Veneru - gospodarku.


Next

Ljubavni horoskop Bika i Ovna

zena ovan muskarac lav

Скачать книги по языку python. Na ovom polju, kao partneri, najbolje joj pariraju lavovi u horoskopu. Pošto je duboko zadojen Jupiterovskim vrednostima, Strelac je sklon razumu, koherenciji, pokretu i prestižu. U porodičnim odnosima, muškarac u znaku ovna je veoma vezan za svoju majku, koju duboko voli i poštuje jer je svestan da se za njega žrtvovala i da mu je nesebično darovala svu ljubav i pažnju. Sve to začinjeno je određenom dozom iskrenosti, koja potiče od mladalačkih snaga Ovna, čija se otvorena i prilično jednostavna priroda, ne vezuje baš najbolje s kompleksnom ličnošću Škorpije, zbog čega ćete naginjati krajnostima i biti tesko shvatljivi svojoj okolini.

Next

Lav i Strelac (Strelac i Lav)

zena ovan muskarac lav

Imaćete mnogo nejasnih i haotičnih odnosa sa drugima. Ne dajte se zavarati ako naiđete na Lavicu koja izgleda krhko i slabo, jer se u njoj krije više snage nego što uopće možete zamisliti! Crveni karmin i jak parfem su joj omiljeni modni dodaci! Kako sebe smatra samosvesnom i slobodnom ličnošću tako se i ponaša u seksualnom životu. Kada su zaljubljeni gune oseæaj za vreme i prostor, vole ceo svet, daju podršku i ljudima koje nisu smatrali vrednim pažnje. Vrlo lagano uživaju u flertu i ne spadaju u verne. Lav je ljubavnik starog kova, koji æe se divno udvarati romantiènoj, dobroæudnoj Rakovici.

Next

Muškarac Lav

zena ovan muskarac lav

Vi budite lukaviji i uporniji i pokažite im da ste prodrli u njihovu suštinu. Veoma su privrženi roditeljima, deci i mnogo vole životinje. U dubini duše su ranjivi i zato autodestruktivni. Sinteza Ovan — Ribe pomalo obeležava susret smrti i ponovnog rađanja. Ovan i Lav su vatreni znakovi.

Next