Zegen mij op de weg die ik moet gaan. Zegen mij op de weg die ik moet gaan (Gebed om zegen) :: * Bladmuziek :: * Overige selecties :: Bladmuziek Gospelmusic.NL 2019-01-06

Zegen mij op de weg die ik moet gaan Rating: 9,7/10 318 reviews

OV710

zegen mij op de weg die ik moet gaan

Zegen mij in alles, wat U van mij verlangt. O God, zegen mij alle dagen lang! We hebben geprobeerd om alle informatie over 'Gebed om zegen' zo juist mogelijk weer te geven, maar geef fouten hierin aub aan ons door zodat wij dit kunnen corrigeren. De kaart is geschikt om zonder envelop te verzenden. Gebed om zegen Zegen mij op de weg die ik moet gaan Zegen mij op de weg die ik moet gaan. O God, zegen ons tot in eeuwigheid! Op de achterzijde is veel schrijfruimte en staan 4 adreslijnen. Laat me eerst U zoeken en vanuit de relatie met U de wereld in trekken.

Next

Zegen mij op de weg die ik moet gaan (Gebed om zegen) :: * Bladmuziek :: * Overige selecties :: Bladmuziek Gospelmusic.NL

zegen mij op de weg die ik moet gaan

Opwekking 710 Wat een diepe waarheid zit er in dit nummer van Sela. Op 'Gebed om zegen' berust het copyright van de rechtmatige eigenaar s en Challenge is derhalve geen eigenaar van dit nummer. De enige manier om blijvend tot zegen te zijn voor anderen is om zelf aangesloten te zijn op de Bron. O God zegen mij alle dagen lang. Vader, maak mij tot een zegen; ga mij niet voorbij. Zegen ons waar we in geloof voor leven. Vader maak mij tot een zegen Ga mij niet voorbij Regen op mij met uw Geest Heer Jezus kom tot mij Als de Bron van leven Die ontspringt diep in mij Breng een stroom van zegen Waarin U zelf steeds mooier wordt voor mij Zegen ons waar we in geloof voor leven Zegen ons waar we hoop en liefde geven Zegen om de ander tot zegen te zijn! Algemeen: Kom tot mij als de Bron van Leven, zegen mij.

Next

Zegen mij op de weg die ik moet gaan (Gebed om zegen) :: * Bladmuziek :: * Overige selecties :: Bladmuziek Gospelmusic.NL

zegen mij op de weg die ik moet gaan

Breng een stroom van zegen, waarin U zelf steeds mooier wordt voor mij. Refrein: Vader maak ons tot een zegen, hier in de woestijn. Wachtend op uw milde regen om zelf een bron te zijn. Van Uw liefde delend, waarin wij zelf tot bron van zegen zijn. Zegen mij op de weg die ik moet gaan. Het formaat envelop wat het beste bij deze kaart past is 15,5 x 15,5 cm. Vader, maak ons tot een zegen; hier in de woestijn.

Next

Zegen ons

zegen mij op de weg die ik moet gaan

O God zegen ons tot in eeuwigheid Vader maak ons tot een zegen Hier in de woestijn Wachtend op Uw milde regen Om zelf een bron te zijn Met een hart vol vrede Zijn wij zegenend nabij Van uw liefde delend Waarin wij zelf tot bron van zegen zijn Lyrics licensed by. Regen op mij met Uw Geest, Heer. Deze vertalingen zijn vrij te gebruiken onder Creative Commons License mits er een vermelding naar deze website wordt gemaakt. Van uw liefde delend, waarin wij zelf tot bron van zegen zijn. Vader, maak mij tot een zegen; ga mij niet voorbij Vader, maak mij tot een zegen; ga mij niet voorbij. Zegen mij op de weg die ik moet gaan Zegen mij op de plek waar ik zal staan zegen mij in alles, wat U van mij verlangt O God zegen mij alle dagen lang! Zegen ons waar we hoop en liefde geven. Regen op mij met uw Geest, Heer, Jezus, kom tot mij Als de bron van leven, die ontspringt, diep in mij.

Next

Christelijke Kaart Opwekking

zegen mij op de weg die ik moet gaan

Zegen om de ander tot zegen te zijn. Vader, maak ons tot een zegen; hier in de woestijn Vader, maak ons tot een zegen; hier in de woestijn. O God, zegen mij alle dagen lang! Bij aankoop van een muziekboek krijgt u tevens de digitale bestanden cadeau. Extra informatie Formaat kaart 15 x 15 cm Uitvoering Enkele kaart met full color bedrukking op de voorzijde. Er komt dan hoogst waarschijnlijk ooit een dag dat we letterlijk en figuurlijk uitgeput zullen zijn.

Next

Christelijke Kaart Opwekking

zegen mij op de weg die ik moet gaan

Zegen mij in alles, wat U van mij verlangt. Zegen mij op de plek waar ik zal staan. Bezoek in de woestijn van het leven elke dag de Oase. Zegen om de ander tot zegen te zijn. Volledige tekst Opwekking 710 — Gebed om zegen Hieronder de volledige tekst van Opwekking 710 — Gebed om zegen: Zegen mij op de weg die ik moet gaan. Liedtekst Video Album Bladmuziek Powerpoint Gebed om zegen Zegen mij op de weg die ik moet gaan. Voeg deze envelop hieronder toe aan je winkelmand.

Next

PPT

zegen mij op de weg die ik moet gaan

Met een hart vol vrede, zijn wij zegenend nabij. Wachtend op uw milde regen, om zelf een bron te zijn. Wachtend op Uw milde regen, om zelf een bron te zijn. Met een hart vol vrede, zijn wij zegenend nabij. Als de Bron van leven, die ontspringt diep in mij. . Regen op mij met uw Geest, Heer, Jezus, kom tot mij als de Bron van leven, die ontspringt, diep in mij.

Next

OV710

zegen mij op de weg die ik moet gaan

Breng een stroom van zegen, waarin U zelf steeds mooier wordt voor mij. Vertalingen Wanneer geen vertalers zijn genoemd, zijn de vertalingen gemaakt in eigen beheer. Zegen ons waar we hoop en liefde geven. Klik op het logo hieronder voor de voorwaarden van het gebruik. Nu besteld is direct downloaden en muziek maken. Maak mij tot een zegen hier in de woestijn zodat ik van Uw liefde uit kan delen en zelf tot bron van zegen mag zijn. Een prachtig nieuw lied van Nederlandse bodem waarin we met passie en emotie de Vader eerbiedig om een zegen bidden, om daarmee weer een zegen voor anderen te zijn.

Next

Sela

zegen mij op de weg die ik moet gaan

Deze pdf bevat de melodielijn en gitaarakkoorden. Een lied dat zeer geschikt is als afsluiting van een dienst of concert, gezongen door het koor of als samenzang. Met een hart vol vrede zijn wij zegenend nabij. Regen op mij met uw Geest, Heer, Jezus, kom tot mij als de Bron van leven, die ontspringt, diep in mij. Van uw liefde delend, waarin wij zelf tot bron van zegen zijn. Wachtend op uw milde regen, om zelf een bron te zijn.


Next

Gebed Om Zegen Bladmuziek

zegen mij op de weg die ik moet gaan

Zegen ons waar we in geloof voor leven Zegen ons waar we in geloof voor leven. De tekst van 'Gebed om zegen' wordt hier uitsluitend weergegeven om een beeld van ons repertoire te geven. Envelop De kaart wordt zonder envelop geleverd. Zegen mij op de plek waar ik zal staan. Lees ook de tekst hieronder wanneer er geen vertaler is vermeld! Breng tijd door met God, put uit zijn onuitputtelijke bron, het zal je vrede geven en dan zal je vanzelf een bron van zegen worden. Refrein: Vader maak mij tot een zegen, ga mij niet voorbij. Op het moment dat we op onze eigen kracht vertrouwen, putten we uit onze eigen bron.

Next